Yvonne Jongeneelen–Termorshuizen is afgestudeerd aan het CIOS in Goes. Zij heeft daar de opleiding gevolgd tot bewegingsagoog. Daarna is ze aan de slag gegaan als revalidatietrainer, sportmasseur en trainer.

 

 

 

 

 

Na een aantal jaar kennis te hebben toegepast op humaan gebied, wilde ze graag haar ervaringen op een breder gebied gaan toepassen. Omdat haar grote hobby haar twee paarden zijn, kwamen al snel de dieren in beeld. Dit had als logisch gevolg dat de keuze is gevallen op het werken met paarden. Inmiddels is ze gecertificeerd en gediplomeerd paardensportmasseur. Haar kennis houdt ze up to date doormiddel van jaarlijkse bijscholingen. Door deze bijscholingen te volgen staat Yvonne ook geregistreerd bij paardenmassage Nederland. Deze organisatie staat voor kwaliteit, kennis en vakmanschap voor de paardenmasseurs.

 

Al vele jaren heeft ze haar paard Mistral in bezit waarmee ze wedstrijden rijdt en ook vele recreatieve ritten. Mistral is een leuke werkwillige merrie die zich soms wat druk maakt. Dit uitte zich ook in spierspanning. Sinds haar paarden worden gemasseerd merkt Yvonne de positieve effecten hiervan, Mistral is werkwilliger en vriendelijker.

Sinds kort heeft Yvonne ook een jonge opvolger op stal staan. Bojangles is nog een jonge grote heer en heeft veel baat bij ondersteunende massage. Door middel van paardenmassage en revalidatietraining hoopt Yvonne het ruiter en paard een stuk aangenamer te maken.

Nieuwsgierig naar mijn diploma's en certificaten? Neem een kijkje in het fotoalbum!